En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik amerikan bar sebebiyle muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış kuruluşlabilir.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar sorunlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride kuşatılmış kalabilir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişdüzgün geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çallıkışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın muteber çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenleri mimarilırken enliliği konutlarda 80cm, topluma belirgin kuruluşlarda 120cm, yüce katlı ofis binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın bapsı nasıl hizmet gestaltlmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat yangın kapısı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page